Technical Support Professional

Job description

Kom jij onze afdeling Customer Engagement versterken als klantgerichte en procesmatig sterke Technical Consultant / Support professional, zodat wij onze klanten nog beter kunnen bedienen?


 De afdeling 

Je maakt deel uit van het Customer Engagement team, dat verder bestaat uit 3 Technical Support Professionals, 3 Internal Account Managers en een Director Customer Engagement Continental Europe. Wij zijn verantwoordelijk voor het bieden van technische ondersteuning aan klanten binnen de afgesproken service level agreements. Belangrijk hierbij is een klantgerichte houding, jouw werk is cruciaal voor een optimale klanttevredenheid!


 De functie Technical Support Professional 

Als Technical Support professional werk je actief samen met diverse afdelingen bij het formuleren van oplossingen voor zowel complexe als eenvoudige technische klantvraagstukken, signaleert veel voorkomende vragen en knelpunten en je draagt hiervoor oplossingen aan. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening en processen continu verbeteren. De klant staat voor jou centraal en een goede serviceverlening heeft de hoogste prioriteit.

 

Wat je gaat doen 

Je komt te werken in een actief, klantgericht en gedreven team. Je begrijpt de technische uitdagingen van onze klanten en zet je optimaal in om ze zo goed mogelijk te ondersteunen bij hun technische uitdagingen. Om dit te bereiken, werk je nauw samen met collega’s van sales en development. De belangrijkste verantwoordelijkheden in deze rol:


 • Eerste aanspreekpunt voor onze klanten
 • Afhandelen van technische inhoudelijke vragen zowel per telefoon als per e-mail
 • Verantwoordelijk voor de onboarding van onze nieuwe klanten
 • Klanten informeren over (veranderingen in) de producten, diensten en leveringsvoorwaarden


Requirements

Wat wij vragen

 • HBO werk-en denkniveau

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels, Duits is een pré

 • 2+ jaar ervaring op een customer service afdeling

 • Sterke teamplayer die goed in staat is samen te werken

 • Accuraat, flexibel en zelfstandig

 • Kennis van Linux, XML, SAML, Jira en Bugtracker is een pre

 

Wat wij bieden 

Werken bij Connectis/Signicat is je inzetten voor een organisatie met bevlogen, slimme collega’s. We communiceren informeel en weten elkaar makkelijk te vinden. We staan open voor feedback en zijn lekker kritisch. We werken hard en met veel plezier.

 • Marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen
 • Pensioenbijdrage, bonus en eindejaarsuitkering
 • Snelgroeiende technische organisatie met een platte organisatiestructuur
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Er wordt goed voor je gezorgd met drankjes, fruit, verse salades en een lunch zonder kassa.
 • Mooi kantoor met tafelvoetbal en tafeltennis, in het centrum van Rotterdam nabij het Centraal Station

 

Over Connectis/Signicat

De digitalisering leidt wereldwijd tot steeds meer online identificatie- en inlogmogelijkheden. De uitdagingen op het gebied van online identificatie zijn complex. Privacy, beveiliging, regelgeving, technische beperkingen en gebruiksgemak zijn soms lastig met elkaar te combineren.

Connectis is in deze wereld een leverancier van online identificatie-infrastructuur die organisaties, sectoren en naties met elkaar verbindt.

Onze klanten zijn organisaties die online diensten aanbieden via bijvoorbeeld een mijn-omgeving en voor wie het belangrijk is om klanten, burgers en andere gebruikers online te identificeren. Voorbeelden hiervan zijn landelijke overheidsinstanties, gemeenten, (zorg)verzekeraars, pensioenfondsen, de financiële sector en andere organisaties die privacygevoelige gegevens verwerken.

Connectis is opgericht in 2008 en sinds maart 2020 zijn we onderdeel van Signicat, de Noorse Identity Specialist. Het hoofdkantoor van Connectis is in het centrum van Rotterdam. We hebben ook een kantoor in Boekarest, Roemenië. Ongeveer 350 organisaties gebruiken onze gecertificeerde Identity Broker om 14 miljoen klanten online te identificeren. Ruim 50.000 organisaties gebruiken onze software en eHerkenningsmiddelen om er zeker van te zijn dat zij veilig toegang kunnen krijgen tot een breed scala aan publieke- en private diensten. 70% van alle transacties met eHerkenning worden gedaan via de infrastructuur en producten van Connectis.