Marketing Specialist

Job description

Kom jij onze afdeling Marketing & Communications als enthousiaste en resultaatgerichte Marketing Specialist versterken, zodat wij onze marktpositie verder uit kunnen bouwen?

 

De Afdeling Marketing & Communications 

Als Marketing Specialist maak je deel uit van het Marketing & Communications team, dat verder bestaat uit een Manager Marketing & Communications en Digital Marketeer. Wij zijn verantwoordelijk voor alle activiteiten op het gebied van marketing en communicatie: marketing en leadgeneratie, branding, website, digital marketing, communicatie, PR, organisatie van evenementen en productmarketing.

 

De functie Marketing Specialist

Als Marketing Specialist voer je niet alleen de gemaakte plannen uit, je geeft ook mede richting aan toekomstige activiteiten. Jouw inspanningen hebben een belangrijke invloed op het realiseren van de commerciële doelen. Bij het maken van marketingcampagnes en go-to-market plannen speelt dit voor jou een belangrijke rol. Je bent in staat om snel inzicht te krijgen in welke actuele thema’s spelen in de verschillende klantsegmenten en weet hoe je deze kunt gebruiken voor effectieve campagnes. 

 

Je bent sterk in het schrijven van teksten en je bent creatief in het zoeken naar manieren om bestaande en nieuwe doelgroepen te bereiken. Je bent van nature positief ingesteld en een echte team player. De uitspraak ‘work hard, play hard’ is je op het lijf geschreven.

 

Wat je gaat doen 

Als Marketing Specialist ben je verantwoordelijk voor het vertalen van onze strategie naar tactische plannen. Je begrijpt de uitdagingen van onze (potentiële) klanten door je te verdiepen in de verschillende klantsegmenten en partners en vertaalt deze inzichten door naar de juiste marketingactiviteiten. Om dit te bereiken, werk je nauw samen met je collega’s binnen marketing, sales en productmanagement. Jouw activiteiten zorgen ervoor dat Connectis verder groeit. De belangrijkste verantwoordelijkheden in deze rol:

 

 • Ontwikkelen en implementeren van go-to-market plannen op basis van de commerciële doelstellingen

 • Ontwikkelen van marketingcampagnes voor de verschillende klantsegmenten

 • Creëren van relevante content die is geoptimaliseerd voor leadgeneratie

 • Verder ontwikkelen van ons partnerprogramma en marketingactiviteiten gericht op onze partners/resellers

 • Inrichten en optimaliseren customer lifecycle: je zorgt voor de juiste boodschap, op het juiste moment, naar de juiste persoon

 • Organiseren van evenementen en webinars voor onze klanten en partners

Requirements

 

Wat wij vragen

 • een afgeronde HBO- of WO-opleiding Marketing of een vergelijkbare richting

 • minimaal 5 jaar marketingervaring binnen een B2B omgeving

 • aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van succesvolle campagnes voor leadgeneratie

 • uitstekende beheersing van de Nederlandse als de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

 • je bent proactief, gestructureerd, resultaatgericht en creatief

 • je kunt de juiste prioriteiten stellen en onder druk werken

 • ervaring in de IT-branche is een pré.

 

Wat je kunt verwachten 

Werken bij Connectis is je inzetten voor een organisatie met bevlogen, slimme collega’s. We communiceren informeel en weten elkaar makkelijk te vinden. We staan open voor feedback en zijn lekker kritisch. We werken hard en met veel plezier.

 • Marktconform salaris

 • 25 vakantiedagen

 • Pensioenbijdrage, bonus en eindejaarsuitkering

 • Snelgroeiende technische organisatie met een platte organisatiestructuur

 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

 • Er wordt goed voor je gezorgd met drankjes, fruit, verse salades en een lunch zonder kassa.

 • Mooi kantoor met tafelvoetbal en tafeltennis, in het centrum van Rotterdam nabij het Centraal Station

 

Over Connectis
De digitalisering leidt wereldwijd tot steeds meer online identificatie- en inlogmogelijkheden. De uitdagingen op het gebied van online identificatie zijn complex. Privacy, beveiliging, regelgeving, technische beperkingen en gebruiksgemak zijn soms lastig met elkaar te combineren.

 

Connectis is in deze wereld een leverancier van online identificatie-infrastructuur die organisaties, sectoren en naties met elkaar verbindt.

 

Onze klanten zijn organisaties die online diensten aanbieden via bijvoorbeeld een mijn-omgeving en voor wie het belangrijk is om klanten, burgers en andere gebruikers online te identificeren. Voorbeelden hiervan zijn landelijke overheidsinstanties, gemeenten, (zorg)verzekeraars, pensioenfondsen, de financiële sector en andere organisaties die privacygevoelige gegevens verwerken.
 

Connectis is opgericht in 2008 en is sinds 2017 onderdeel van SIDN. Het hoofdkantoor van Connectis is in het centrum van Rotterdam. We hebben ook een kantoor in Boekarest, Roemenië. Ongeveer 350 organisaties gebruiken onze gecertificeerde Identity Broker om 14 miljoen klanten online te identificeren. Ruim 50.000 organisaties gebruiken onze software en eHerkenningsmiddelen om er zeker van te zijn dat zij veilig toegang kunnen krijgen tot een breed scala aan publieke- en private diensten. 70% van alle transacties met eHerkenning worden gedaan via de infrastructuur en producten van Connectis.