Management controller

Job description

 

Jij geeft ons inzichten zodat wij de beste financiële keuzes blijven maken

 

Voor elk bedrijf is het belangrijk dat alles op financieel gebied inzichtelijk en op orde is. En dat is precies waar we jou bij nodig hebben! Als financieel sparringpartner help je het management bij Connectis en SIDN met het doorgronden, ontwikkelen en verbeteren van financiële informatie en andere databronnen. Met jouw input weet het management de juiste beslissingen te nemen. Financiële analyses, business cases, intern projectmanagement, risico- en informatiemanagement: binnen deze resultaatgebieden ben je als een vis in het water. En dat is precies wat wij van je verwachten. Met jouw analytische skills, financiële kennis, ervaring en bevlogenheid ben jij degene die ons adviseert en helpt te groeien. Jouw professionaliteit en klantgerichtheid zien we terug in het:

 

 • ondersteunen van de algemeen directeur en het management met betrekking tot alle data en informatie én het bewaken van de juistheid en volledigheid hiervan
 • waarborgen van adequate kosten- en voortgangscontrole van projecten
 • ondersteunen bij het opstellen en het analyseren van tendercalculaties
 • inzichtelijk maken van financiële en operationele risico’s en sturen op risicorendementafwegingen
 • verantwoording dragen voor het inbedden van risicobeheersingsmaatregelen binnen Connectis en het (laten) toetsen van de juiste werking ervan
 • optimaliseren van interne systemen en processen en het bewaken van systeemgrenzen.

 

Requirements

Werken bij Connectis en SIDN is je inzetten voor betrouwbare, innovatieve werkgevers. Je bent een zelfstandig, proactief en initiatiefrijk persoon en je deinst er niet voor terug verantwoordelijkheid te nemen. Je beschikt over financieel bewustzijn en weet dit goed uit te dragen aan je team en het management. Omdat je met vertrouwelijke informatie werkt, is een integere instelling belangrijk. Ook heb je:

 

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting economie of bedrijfskunde
 • wo, postdoctorale registercontroller-opleiding, econometrie, exacte wetenschap of soortgelijk is een pré
 • minimaal 3 jaar relevante ervaring in een dynamische en innovatieve werkomgeving
 • zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

 

Wat je van ons wilt weten

SIDN, voluit Stichting Internet Domeinregistratie Nederland, beheert als onafhankelijke organisatie het .nl-domein. Vanaf 2017 hebben we onze krachten gebundeld met Connectis om ook de markt van digitale identiteiten te versterken. Connectis levert software en eHerkenningsmiddelen, zodat publieke en private diensten veilig kunnen inloggen. Bij de registratie van domeinnamen en veilig inloggen komt meer kijken dan je misschien in 1steinstantie verwacht. Daarom zijn we met ruim 150 collega’s druk in de weer om het internet in Nederland veilig en betrouwbaar te maken. Dat doen we vanuit Arnhem en Rotterdam. 

De missie en visie van SIDN en Connectis helpen je wellicht om een goed beeld van ons als werkgever te krijgen. En om je alvast gerust te stellen: bij ons loopt men liever in een spijkerbroek dan in een pantalon, dus wees jezelf. Ook leuk om te weten: binnen ons bedrijf organiseren we van alles en nog wat, het hele jaar door. Familiedagen, kerstdiners, sportdagen, barbecues en zelfs complete weekenden weg. Niets moet, alles mag. Wie weet zien we jou binnenkort!

 

 

Wat kun je verwachten

Als management controller werk je in het bevlogen en ambitieuze shared service team finance van Connectis en SIDN. Je werkt 4 dagen in de week bij Connectis en 1 dag bij SIDN. Bij Connectis werk je in een startende onderneming met veel internationaal groeipotentieel. De organisatie biedt jou en je collega’s veel creatieve vrijheid, eerlijkheid en een ambitieuze, positieve sfeer. Bij SIDN werk je in het hart van het internet in Nederland. In jouw functie heb je veel contact met de bestuurders van Connectis en de commercieel directeur van SIDN. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van beide organisaties.

Het kantoor van Connectis in Rotterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Binnen 5 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal ben je al bij ons. Vanaf de A12 is het kantoor van SIDN makkelijk te bereiken. En kom je met het openbaar vervoer? Dan is het ongeveer 20 minuten fietsen vanaf station Arnhem Centraal, of je pakt de bus richting IJsseloord 2.

 

Onze arbeidsvoorwaarden

Geheimzinnig doen over onze arbeidsvoorwaarden heeft geen enkele zin. We hebben je bij SIDN en Connectis namelijk best wat moois te bieden. Dat laten we dan ook graag aan je zien. En dan bedoelen we niet alleen dat je onbeperkt de lekkerste koffie kan drinken. Of dat je vers fruit krijgt. Nee, de arbeidsvoorwaarden voor de vacature management controller bij SIDN en Connectis blijven je waarschijnlijk nog tijden bij. Wedden? Zeg nou zelf, je wordt toch vrolijk van:

 

 • een bruto maandsalaris vanaf €3387,- met groeiperspectief tot €5.700,-
 • een volledige reiskostenvergoeding als je met het ov reist. Als je met de auto komt, krijg je € 0,19 per kilometer
 • een vergoeding van € 0,29 per kilometer voor zakelijke reizen
 • nog eens een extra financiële bonus van maximaal 6%, afhankelijk van het bedrijfsresultaat
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis
 • 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering
 • een mooie pensioenregeling bij het ABP; SIDN betaalt 80% van je premie
 • ruimte voor opleiding en trainingen. Helemaal afgestemd op jouw wensen
 • € 35,00 per maand bruto voor je internetabonnement thuis en € 25,00 bruto als bijdrage voor je zorgverzekering

Deze voorwaarden horen bij een 38-urige werkweek. Meer werken kan trouwens ook. Bij een 40-urige werkweek bouw je 13 extra adv-dagen op.

 

Hebben we een match?

Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via telefoonnummer 026 352 55 00 of solliciteer voor donderdag 18 april 2019 via het sollicitatieformulier hieronder. Voor inhoudelijke vragen of voor vragen over de sollicitatie kun je contact opnemen met: Bart de Boer (corporate recruiter) of Joost Syrier (Financieel directeur) op 026 352 55 00.